Coaching bij ziekte

Als je te maken krijgt met ziekte (in mijn geval kanker), dan komt alles op scherp te staan. Ziekenhuis bezoekjes nemen de overhand, je moet allerlei beslissingen nemen. Niet alleen jij, maar ook je omgeving, je geliefden en werk worden geraakt. Allerlei ‘krachten’ komen op je af en je wordt vele ervaringen rijker in een hele korte tijd.

Hoe hou je jezelf dan staande? Hoe houd je het gevoel van regie in zo’n turbulente tijd. Hoe maak je keuzes waar je later ook nog achter staat? Ook kunnen vragen over zingeving naar boven komen. Dit is waar coaching een belangrijke rol kan spelen bij jouw herstel. Een plek om vrijuit te delen wat er speelt. Daarnaast kan coaching ook bijdragen aan het gevoel dat je niet alleen bent.

Testimonials

“Helder. Relaxed. Echte aandacht. Speels en open zonder oordeel. Jikke neemt je mee op een manier dat je het snel gaat zien. ”

“Ondanks dat ik dacht dat ik alleen maar tegenslag had, kwam ik er elke sessie weer achter dat ik stappen vooruit aan het maken was.”

“Het is heel fijn om af en toe even de tijd te nemen om bij jezelf te checken hoe het gaat. Nog fijner is om dat samen met een coach als Jikke te doen. ”

“Het meer bewust zijn, het zien waar ik met mezelf wel of niet sta, helpt mij om volgende stappen te nemen. Voor mij is dat een belangrijk resultaat van de oefeningen die ik gedaan heb onder begeleiding van Jikke. Ik ben daar heel blij mee.”

“Jikke straalt veel rust uit en heeft diverse tools en (levens)ervaring die ze inzet tijdens het coachen.”

Wat gaan we doen?

Het is mogelijk om een losse sessie te boeken of een traject. Dit is afhankelijk van jouw coachvraag en wensen.

🌲Spar-sessie
Een éénmalige sessie voor als je al behoorlijk bezig bent met persoonlijke ontwikkeling en af en toe ergens tegen aanloopt. Je wilt een klankbord en even sparren over datgene waar je tegenaan bent gelopen. Na een sessie krijg nieuwe informatie en inzichten en ga je op eigen houtje weer verder.

🌲🌲 Bos Traject 🌲🌲
Om door de bomen het bos weer te gaan zien. Een traject van ong. 5 sessies om zicht te krijgen op jouw patronen. Om te onderzoeken waar jij nu staat en waar je heen wil. Ontdekken wat echt belangrijk voor je is en dit ook daadwerkelijk vormgeven in je leven.

Praktisch
We gaan geen kilometers wandelen. Kleed je voor de omstandigheden van dat moment. Er bestaat geen slecht weer, alleen slechte kleding. Een onderdeel van de coaching is accepteren wat er is: dat geldt ook voor de weersomstandigheden.

aanvraag coaching

Praktisch

We spreken altijd af in de bossen of aan het water in de omgeving Arnhem.

🌲Spar-sessie
1 losse sessie van ±1 – 1.5 uur € 97

🌲🌲Bos-traject 🌲🌲
5 sessies van ±1 – 1.5 uur  € 485

De eerste sessie is de intake, waarbij je kan ontdekken of deze manier van werken iets voor je is. Mocht je daarna besluiten om geen traject te doen, dan breng ik alleen de kosten voor de eerste sessie in rekening.

Voor bedrijven zijn deze prijzen excl. BTW, voor particulieren incl. BTW.