Coaching bij ziekte

Als je te maken krijgt met ziekte, dan komt alles op scherp te staan. Ziekenhuis bezoekjes nemen de overhand, je moet allerlei beslissingen nemen. Niet alleen jij, maar ook je omgeving, je geliefden en werk worden geraakt. Allerlei ‘krachten’ komen op je af en je wordt vele ervaringen rijker in een hele korte tijd.

Hoe hou je jezelf dan staande? Hoe houd je het gevoel van regie in zo’n turbulente tijd. Hoe maak je keuzes waar je later ook nog achter staat? Ook kunnen vragen over zingeving naar boven komen. Jouw mindset is een enorm krachtige tool die je kan inzetten in jouw proces om het allemaal zo goed mogelijk te doorstaan en het gevoel van regie weer terug te krijgen.

Dit is waar coaching een belangrijke rol kan spelen bij jouw herstel.

Testimonials

“Helder. Relaxed. Echte aandacht. Speels en open zonder oordeel. Jikke neemt je mee op een manier dat je het snel gaat zien. ”

“Ondanks dat ik dacht dat ik alleen maar tegenslag had, kwam ik er elke sessie weer achter dat ik stappen vooruit aan het maken was.”

“Het is heel fijn om af en toe even de tijd te nemen om bij jezelf te checken hoe het gaat. Nog fijner is om dat samen met een coach als Jikke te doen. ”

“Het meer bewust zijn, het zien waar ik met mezelf wel of niet sta, helpt mij om volgende stappen te nemen. Voor mij is dat een belangrijk resultaat van de oefeningen die ik gedaan heb onder begeleiding van Jikke. Ik ben daar heel blij mee.”

“Jikke straalt veel rust uit en heeft diverse tools en (levens)ervaring die ze inzet tijdens het coachen.”

Wat gaan we doen?

Tijdens de intake gaan we onderzoeken wat jouw doel en coachvraag precies is. Afhankelijk van jouw vraag, bepalen we samen hoeveel sessies we inplannen. Dit kan één sessie zijn of een traject van bijvoorbeeld 5 sessies of meer afhankelijk van de vraag.

We gaan geen kilometers wandelen. Kleed je voor de omstandigheden van dat moment. Er bestaat geen slecht weer, alleen slechte kleding. Een onderdeel van de coaching is accepteren wat er is: dat geldt ook voor de weersomstandigheden.

aanvraag coaching

Praktisch

We spreken af in het Amsterdamse Bos of in de bossen bij Arnhem.

Coachsessie van ±1.5 uur € 97

Voor bedrijven zijn deze prijzen excl. BTW, voor particulieren incl. BTW.

2018-12-03T13:17:25+00:0027,10, 2018|coaching|

Aanvraag coaching

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacyverklaring (zie onderaan website)

Aanmelding Forest Bathing


Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacyverklaring (zie onderaan website)