Buitencoaching

Bij elke afspraak nodig ik je eerst uit om even te landen en de omgeving in je op te nemen. Vervolgens gaan we aan de slag met jouw coachvraag. Door middel van oefeningen, systemisch werk, de spiegel van de natuur onderzoeken we wat er speelt. Wat de essentie is van jouw vraag en wat je nodig hebt voor een volgende stap.

Al jaren houd het lijstje van Bronnie Ware me bezig. Ik denk ook dat de meeste coachvragen hieronder te vatten zijn. Bronnie Ware is een hospice verpleegkundige die intieme gesprekken had met mensen op hun sterfbed. Ze bracht zo in kaart waar deze mensen spijt van hadden. En dat zijn niet de dingen die op je bucket list staan.

  • ‘Ik wilde dat ik de moed had gehad om mijn eigen leven te leven. En niet het leven dat anderen van mij verwachten.’
  • Ik wilde dat ik niet zo hard had gewerkt en er was geweest voor mijn gezin.’
  • ‘Ik wilde dat ik de moed had gehad om mijn werkelijke gevoelens te uiten.’
  • ‘Ik wilde dat ik meer tijd met mijn vrienden had doorgebracht en vooral: dat ik de vriendschappen die belangrijk voor me waren, had gekoesterd en belangrijk had gemaakt.’
  • ‘Ik wilde dat ik mezelf had toegestaan om gelukkig te zijn.’

In de basis gaat het om het leven leiden dat jij graag wil en in verbinding met anderen. Verbinding is een basisbehoefte van ieder mens en dat is ook een uitdaging om je te verbinden als jouw authentieke en onaangepaste zelf. Een leven waarbij jij de regie hebt en de moed hebt om dat te doen dat je het liefste doet.

Testimonials

“Helder. Relaxed. Echte aandacht. Speels en open zonder oordeel. Jikke neemt je mee op een manier dat je het snel gaat zien. ”

“Ondanks dat ik dacht dat ik alleen maar tegenslag had, kwam ik er elke sessie weer achter dat ik stappen vooruit aan het maken was.”

“Het is heel fijn om af en toe even de tijd te nemen om bij jezelf te checken hoe het gaat. Nog fijner is om dat samen met een coach als Jikke te doen. ”

“Het meer bewust zijn, het zien waar ik met mezelf wel of niet sta, helpt mij om volgende stappen te nemen. Voor mij is dat een belangrijk resultaat van de oefeningen die ik gedaan heb onder begeleiding van Jikke. Ik ben daar heel blij mee.”

“Jikke straalt veel rust uit en heeft diverse tools en (levens)ervaring die ze inzet tijdens het coachen.”

Wat gaan we doen?

Tijdens de intake gaan we onderzoeken wat jouw doel en coachvraag precies is. Afhankelijk van jouw vraag, bepalen we samen hoeveel sessies we inplannen. Dit kan één sessie zijn of een traject van bijvoorbeeld 5 sessies of meer afhankelijk van de vraag.

We gaan geen kilometers wandelen. Kleed je voor de omstandigheden van dat moment. Er bestaat geen slecht weer, alleen slechte kleding. Een onderdeel van de coaching is accepteren wat er is: dat geldt ook voor de weersomstandigheden.

aanvraag coaching

Praktisch

We spreken af in de bossen of aan het water in de omgeving Arnhem.

Coachsessie van ±1.5 uur € 97

Voor bedrijven zijn deze prijzen excl. BTW, voor particulieren incl. BTW.