Buitencoaching

Loop je ergens tegen aan of wil je aan dat hardnekkige patroon werken? Sta je voor een belangrijke keuze en kom je er niet uit? Wat je vraag ook is waar je mee rond loopt, ik wandel graag met je mee.

Voorafgaand aan de sessie en aan het begin van de wandeling vraag ik je om je coachvraag neer te leggen en daar wat meer over te vertellen. Aangezien het verhaal dat je hoofd vertelt vaak al heel bekend is (en je niet verder heeft geholpen), zal ik je uitnodigen om via een opstelling of een andere oefening je vraag te bekijken. Hierdoor kom je meer in een waarnemers positie en kan je gaan zien en voelen wat er nodig is om een volgende stap te zetten.

Tijdens de sessie vertragen we en zal de natuur en de buitenlucht zijn werk doen. Dit zorgt ervoor dat we sneller afdalen naar de essentie. De natuur spiegelt en alles doet mee en is informatie. Het ‘werken’ op het onderbewuste niveau staat centraal bij elke sessie. Systemisch werk, NLP en Voice Dialogue zijn heel toegankelijk en werken op dat niveau. Dat is waar duurzame veranderingen ontstaan.

Testimonials

“Helder. Relaxed. Echte aandacht. Speels en open zonder oordeel. Jikke neemt je mee op een manier dat je het snel gaat zien. ”

“Ondanks dat ik dacht dat ik alleen maar tegenslag had, kwam ik er elke sessie weer achter dat ik stappen vooruit aan het maken was.”

“Het is heel fijn om af en toe even de tijd te nemen om bij jezelf te checken hoe het gaat. Nog fijner is om dat samen met een coach als Jikke te doen. ”

“Het meer bewust zijn, het zien waar ik met mezelf wel of niet sta, helpt mij om volgende stappen te nemen. Voor mij is dat een belangrijk resultaat van de oefeningen die ik gedaan heb onder begeleiding van Jikke. Ik ben daar heel blij mee.”

“Jikke straalt veel rust uit en heeft diverse tools en (levens)ervaring die ze inzet tijdens het coachen.”

Wat gaan we doen?

Het is mogelijk om een losse sessie te boeken of een traject. Dit is afhankelijk van jouw coachvraag en wensen.

🌲Spar-sessie
Een éénmalige sessie voor als je al behoorlijk bezig bent met persoonlijke ontwikkeling en af en toe ergens tegen aanloopt. Je wilt een klankbord en even sparren over datgene waar je tegenaan bent gelopen. Na een sessie krijg nieuwe informatie en inzichten en ga je op eigen houtje weer verder.

🌲🌲 Bos Traject 🌲🌲
Om door de bomen het bos weer te gaan zien. Een traject van ong. 5 sessies om zicht te krijgen op jouw patronen. Om te onderzoeken waar jij nu staat en waar je heen wil. Ontdekken wat echt belangrijk voor je is en dit ook daadwerkelijk vormgeven in je leven.

Praktisch
We gaan geen kilometers wandelen. Kleed je voor de omstandigheden van dat moment. Er bestaat geen slecht weer, alleen slechte kleding. Een onderdeel van de coaching is accepteren wat er is: dat geldt ook voor de weersomstandigheden.

aanvraag coaching

Praktisch

We spreken altijd af in de bossen of aan het water in de omgeving Arnhem.

🌲Spar-sessie
1 losse sessie van ±1 – 1.5 uur € 97

🌲🌲Bos-traject 🌲🌲
5 sessies van ±1 – 1.5 uur  € 485

De eerste sessie is de intake, waarbij je kan ontdekken of deze manier van werken iets voor je is. Mocht je daarna besluiten om geen traject te doen, dan breng ik alleen de kosten voor de eerste sessie in rekening.

Voor bedrijven zijn deze prijzen excl. BTW, voor particulieren incl. BTW.